Wie zijn wij?

Ard en ik wonen, samen met onze kinderen, in Heemstede. Naast ons werk en het drukke huishouden met 4 kinderen hebben we ook de zorg voor onze ouders. Zorg klinkt misschien wat zwaar want feitelijk zijn ze nog best vitaal. Toch merkten we dat ze steeds vaker afhankelijk werden van anderen. Deden ze eerder nog alle klussen in huis zelf, nu hebben ze daar toch echt vaak anderen voor nodig. Voor de grotere klussen moest er sowieso een vakman komen. Maar wie bellen ze dan en hoe vinden ze de juiste vakman? Je wilt immers wel de zekerheid dat er bekwame en betrouwbare vakmensen over de vloer komen.

Ook op het gebied van de versnelde technologie merkten we dat het lastig voor ze werd om alles bij te benen: Smartphones, WIFI, Digitale TV het ontwikkelt allemaal in een razend tempo.

Met het groeiend aantal vragen gingen onze ouders zich enigszins bezwaard voelen om ons weer te bellen. Begrijpelijk, want uiteindelijk wil je als ouders ook niet steeds een beroep hoeven doen op de kinderen en het liefst zo zelfstandig mogelijk blijven.

Met deze persoonlijke ervaringen in ons achterhoofd is Onder1dak in 2016 gestart. Vanuit de overtuiging dat het mogelijk is om zowel de ouders als de kinderen te ontzorgen door alle klussen en “regelzaken” rondom de woning te bundelen en onder te brengen Onder1dak. Op deze manier nemen wij U de zorg uit handen en kunt U heerlijk blijven genieten van uw huis met de rust en het vertrouwen dat een klus goed, vakkundig en vertrouwd wordt uitgevoerd. Dat is wat wij verstaan onder zorgeloos woongemak!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal voor U kunnen betekenen? Kijkt U dan voor meer informatie op deze website of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Esther Bekman

Contact

Onder1dak
023 205 23 23
Ma t/m Vrij 8:00-18:00
Spoedgevallen 24 uur per dag,
7 dagen in de weekPostadres
Jacob van Campenstraat 8
2101 VL Heemstede

KVK: 67643779
BTW: NL 186402934B01
Bank: NL83 KNAB 0255 7370 68
Eén telefoonnummer, één aanspreekpunt voor al uw klussen in huis <br><br>023-205 23 23

Eén telefoonnummer, één aanspreekpunt voor al uw klussen in huis

023-205 23 23